Sisteme de profile: noul Küberit PPS®- Champion smart; Tehnologie perfectă cu aspect elegant mat

Parchet » Pardoseli laminate | 07 septembrie 2019

 

Prin dezvoltarea tehnologiei PPS®4.0, Küberit a marcat o nouă etapă în domeniu – sistemele de profile pot fi montate mai flexibil și mai rapid, rezultatul fiind la fel de sigur și de rezistent, așa cum suntem obișnuiți când este vorba despre acest brand. Noua gamă PPS® Champion 4.0 smart, de profile dublu corp, nu se evidențiază doar prin această tehnologie patentată, ci și prin faptul că profilul superior a fost conceput în nuanțe mate. În plus, existența unui suport suplimentar în profilul de bază permite adaptarea înălțimii de montaj cu până la 8 mm. astfel, specialistul montator poate folosi sistemul de profile de pardoseală PPS la peste 60% dintre situațiile standard de montaj, indiferent că este vorba de aplicarea de parchet, laminat sau LVT.

 

Beneficiarii care pun preț pe aspectul nobil au și ei un aliat în noul profil Küberit PPS® - Champion smart. Suprafața mată a profilului superior permite realizarea trecerilor elegante între

diverse tipuri de pardoseli.

 

Element de susținere pentru o centrare la milimetru

Noul element disponibil la profilul de bază sporește marja de adaptare cu până la 3 mm, permițând astfel o ajustare pe înălțime de până la 8 mm. Împreună cu cele trei nuturi și zone

de fixare, specialistul în pardoseli poate centra la milimetru profilul superior exact peste cel de bază, la fața locului, în cele mai diferite situații de montaj. Prin intermediul acestui nou detaliu tehnic de care beneficiază produsul, sporesc deopotrivă plaja de utilizare și confortul la montaj.

 

Mai multe utilizări, mai multe posibilități de montaj facil

Profilul de bază cu tehnologia patentată PPS® are o lățime standard de 40 mm. Prin suprafața de aplicare a adezivului mai mare cu circa 82%, profilul se lipește mai bine pe șapă decât celelalte variante. În același timp, există posibilitatea unei găuriri laterale în zona rosturilor șapei. Produs inovativ din perspectivă tehnică, sistemul de profile PPS® Champion smart e disponibil în lungimi de 1,00 m, 2,70 m și 3,00 m, respectiv cu 4 tipuri de finisaje – oțel inox șlefuit fin, aluminiu polisat, argintiu și nisipiu.

 

www.kueberit.com/ro

Sisteme profesionale pentru pardoseli