Soluția perfectă pentru protecția muchiilor de trepte cu pardoseli finite LVT sau mochetă

Parchet » Pardoseli laminate | 14 octombrie 2016

Profile Kuberit din oțel inoxidabil de calitate AiSi 303/304

Când se impune renovarea scărilor în zone comerciale sau rezidențiale, se obișnuiește folosirea aceluiași tip de pardoseală ca în spațiile adiacente, pentru păstrarea unui aspect unitar. Pentru aceste situații, Küberit a dezvoltat noile profile pentru protecția muchiilor de treaptă  845 – soluția perfectă pentru pardoseli elastice și textile, cu grosime de până la 3 mm.

 

Profilul din aluminiu cu înălțime de 43 mm este ușor de instalat și permite inserarea în partea din față a unei benzi din același material cu cel de treaptă, având o culoare în contrast cu aceasta, pentru a evidenția fiecare treaptă astfel încât să se evite accidentele la urcatul sau coborâtul scării. Inserția poate fi imprimată în fabrică cu anunțuri de tip “Ieșire de urgență”, dar e posibil să comandați inserții cu diferite reclame personalizate, folosite mai ales în zone comerciale, cinema sau mall-uri. Noul profil 845 este disponibil în variante din aluminiu anodizat argintiu sau cu aspect de inox și se livrează în lungimi de 3.0 metri.

 

Iată profilul Küberit 845 pentru protecția muchiei de treaptă: perfect pentru pardoseli elastice și textile cu grosimi de până la 3 mm. Acesta are înălțimea de 43 mm, fiind din aluminiu anodizat argintiu sau cu aspect de inox.

Profil Kuberit

Inserții personalizate: profilele 845 sunt prevăzute cu inserții personalizate prin tehnologia de printare digitată Küberit.Design modern pentru scări în mediul rezidențial: profilele 845 cu inserții de acceași culoare cu contratreaptaNOUTĂȚI KÜBERIT DIN OȚEL INOXIDABIL

Profile Kuberit din oțel inoxidabil de calitate AiSi 303/304

 

Profil de protecție pentru muchie de treaptă, profil de protecție colț exterior perete și 2 tipuri de colțuri prefabricate pentru noua plintă din inox, interior și exterior.Antiderapant și sigur: noul profil pentru protecția muchiei de treaptă 544V/u cu finisaj periat și rezistență la alunecare R12Design clasic: noua plintă din oțel inoxidabil 917 u cu finisaj mat, având înălțimea de 60 mmProtecție eficientă pentru colțuri

Noile colțare de protecție Küberit cu grosime de 1 mm sunt disponibile având marginile ușor îndoite, cu aripioare (172 u/SK și 174 u/SK), respectiv plane (142 u/SK si 143u/SK).


Sisteme profesionale pentru pardoseli