Specialiști în realizarea și protejarea pardoselilor

Finisaje si intretinere » Finisaje si intretinere | 14 martie 2019

 

Unele dintre cele mai spectaculoase și de calitate sisteme de pardoseli lichide din România au fost realizate cu materiale și/sau execuție asigurate de Nanochem, care activează de peste 10 ani în acest domeniu. Nanochem a dezvoltat concepte complete de protecție a pardoselilor cu sisteme pe bază de rășini epoxidice, vopsele poliuretanice, rășini poliureice, izolații cu spumă poliuretanică și hidroizolații cu poliuree, bazate pe cele mai recente inovații. De asemenea, Nanochem desfășoară activități specifice de cercetare în laboratoarele proprii și de internship cu instituții de învățământ superior, pregătind studenți chimiști pentru o viitoare carieră în domeniu.

 

În ultimii ani, Nanochem a investit intens în activitatea de producție și cercetare, dar și în tehnologii de aplicare a pardoselilor profesionale din domeniul industrial, alimentar, medical, comercial, chimic, parcări subterane sau supraterane etc. Dezvoltarea a însemnat achiziția de utilaje precum cele pentru mixare și pentru obținere a culorilor (se poate obține orice culoare RAL), parteneriatele cu cei mai buni producători de materiale, formarea și dotarea unor echipe de execuție și parteneriatele cu aplicatori capabili să asigure calitatea lucrărilor. Înființarea unui laborator propriu, cu personal experimentat, specializat în analize pentru emulsii, permite ca fiecare lucrare să primească o soluție personalizată.

Cei mai importanți furnizori pe care Nanochem îi reprezintă în România sunt Quaker și Samwha, dar au fost dezvoltate parteneriate și cu Resdev, Sivit, Italchimica și Lamiflex. Nu în ultimul rând, Nanochem a devenit distribuitor direct al produselor Rinolîn România. În toate colaborările, se are în vedere folosirea produselor ecologice și respectarea principiilor tehnologiilor sustenabile.

 

·        Aplicare pardoseli industriale

·        Întreținere și reparații

·        Analize de laborator

·        Consultanță în acoperiri de protecție

 

Pardoseli din microciment

Sunt pardoseli continue cu grosimi de 3 - 7 mm, pe bază de ciment, praf de marmură, aditivi, pigmenți și rășini, cu finisaje poliuretanice antialunecare mate, satinate sau lucioase. Rezultă astfel finisaje antipraf, semicalde, foarte ușor de întreținut, care pot acoperi atât pardoselile, cât și pereții sau treptele. Ca aspect, pot fi obținute numeroase culori și nuanțe, cu efecte de stucco sau marmură. În privința stratului suport, microcimentul se poate aplica cu echipamente speciale pe șapă de beton, gresie sau mozaic, dar și pe gips-carton sau glet. Estetica decorativă și elegantă se obține prin colaborarea dintre beneficiar și arhitect sau designer, cu contribuția decisivă a aplicatorului, care trebuie să cunoască tehnicile de combinare corectă a culorilor, de punere în operă îngrijită și atentă, respectând toate straturile și etapele de lucru, până la șlefuirea finală cu discuri de diferite granulații și paduri speciale. Finisajele din microciment pot fi executate de echipa firmei Epoxi Total Construct.

 

Nanochem

Tel.: (+40) 0728.182.875

E-mail: office@nanochem.ro

Web: www.nanochem.ro

Sisteme profesionale pentru pardoseli