Pardoseli » Spitale

Materiale Forbo Bonding la Spitalul de Pediatrie Medlife București

24 iunie 2013
Execuția unei lucrări în mediu spitalicesc se supune unor cerințe deosebit de stricte prevăzute deopotrivă în normativele de construcții autohtone și în legislația europeană din domeniu. Iată de ce alegerea materialelor constituie o mare răspundere, fiind agreate îndeobște cele de o calitate ireproșabilă. O poveste de succes recentă privește Spitalul de Pediatrie Medlife București, unde pardoselile au fost realizate cu materiale marca Forbo Bonding.

Cleaningul în unităţile sanitare

27 februarie 2012
Am vorbit în câteva rânduri despre pardoselile adecvate unităţilor sanitare, de orice natură ar fi acestea: spitale, policlinici, cabinete medicale, sanatorii, farmacii etc. Vrem să ne oprim de această dată asupra câtorva aspecte legate de cleaningul lor, pentru că este vorba de spaţii care necesită o asistenţă deosebită, datorită destinaţiei cu totul speciale.

Eleganta si functionalitate - pardoselile antiderapante

27 februarie 2012
Pardoseli antiderapante – iata un concept inventat de Altro acum mai bine de 50 de ani. De atunci, au fost instalate in diferite locatii din toata lumea, de la spitale si scoli la fabrici si birouri. Beneficiile lor sunt binecunoscute: igiena, curatare usoara si durabilitate.

Lucrare de referinta - Spital

27 februarie 2012
In ultimul timp, covoarele PVC au inlocuit aproape complet placarile ceramice din spitale. Printre cauze putem enumera normele europene aplicabile in domeniu, cerintele prevazute de legislatia nationala dar in primul rand proprietatile specifice acestui tip de acoperire pentru pardoseli...

Pardoseli conductive

27 februarie 2012
In viata de zi cu zi, electricitatea statica e inofensiva, cauzand doar ocazional disconfort, dar in medii sensibile poate fi devastatoare deopotriva pentru oameni, produse si echipamente. De aceea, intretinerea adecvata a pardoselilor conductive reprezinta un aspect esential pentru pastrarea calitatilor acestora.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli