Suport si adezivi » Suport si adezivi

Rapid, creativ, pentru orice spațiu: Surface Finishing de la Forbo Eurocol

11 iunie 2019
Proiectele designerilor și arhitecților includ, din ce în ce mai des și la nivel de detaliu, materialul, textura și nuanța pardoselii. Sunt mai mult decât opțiuni, reprezintă elemente ale modului în care arhitectul se definește ca profesionist, oferind beneficiarului soluția completă. De aceea, o relație strânsă a acestuia cu furnizorii de materiale și produse pentru pardoseli este absolut necesară, crescându-i șansa de a veni înaintea beneficiarului cu propuneri diverse, personalizate, inovatoare atunci când este cazul.

Romfracht: Armarea dispersă cu fibre din polipropilenă sau fibre metalice a pardoselilor, șapelor, încălzirilor în pardoseală

11 iunie 2019
În ultima perioadă se dorește înlocuirea fierului în structurile complexe, cum ar fi cele din industria auto, unde se poate vorbi de o revoluție în domeniu prin înlocuirea tablei sau a altor componente, care până acum erau din oțel, cu materiale de generație nouă, precum fibra de carbon sau polipropilenă. Și în domeniul costrucțiilor putem vorbi de același fenomen.

MUREXIN: Chit de rosturi pentru pavaje PF 30; Pentru toate tipurile de pavaje!

11 iunie 2019
Prelucrare ușoară - Rezistențe la încovoiere și la compresiune ridicate - Rezistent la temperaturi ridicate și la îngheț-dezgheț cu săruri - Nu permite creșterea buruienilor prin rost - Permeabilitate ridicată la apă, pentru sisteme drenante.

Armarea cu fibre Romfracht

14 martie 2019
Fibrele pentru armare au o utilizare îndelungată în domeniul construcțiilor, încă de pe vremea când lutul, folosit pentru edificarea locuințelor, erau amestecat cu paie sau alte fibre vegetale, ori cu păr de animale. Oamenii au observat că, prin adăugarea acestora, lutul devenea mai rezistent, fisurile apăreau mai rar, tasarea se reducea iar umezeala afecta mai puțin materialul pentru construcție.

Cum, când şi de ce este necesară uscarea unei construcţii? Utilizarea dezumidificatoarelor profesionale în construcții

07 martie 2018
Bucuria unui cămin nou este deseori umbrită de problemele care pot să apară din cauza umidităţii ridicate. Pe parcursul execuţiei, în şape, tencuieli, glet intră cantităţi mari de apă care, dacă nu sunt elimi nate la timp, pot provoca degradări costisitoare finisajelor şi pot duce la un disconfort resimţit puternic de către beneficiar.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli