Suport si adezivi » Suport si adezivi

Montaj de gazon artifcial la noua bază sportivă FCSB din Berceni

12 septembrie 2017
Gazonul artificial este tot mai căutat pentru acoperirea terenurilor sportive moderne, fiind o suprafață de anduranță, rezistentă la solicitările mecanice intense la care este supus, mai ales în cazul competițiilor sau antrenamentelor de performanță. Aderența celui care calcă și elasticitatea sistemului de pardoseală trebuie să fie de asemenea cele optime (ferite de extreme) – toate acestea depind în bună măsură de starea și buna pregătire a stratului suport, respectiv de calitatea montajului, care trebuie să asigure o suprafață continuă, perfect netedă, bine drenată, fără sensibilități la apă, poansonare, variații de temperatură sau condiții extreme de mediu.

Murexin: rășină pentru mortar epoxidic colorat MHF 10

11 septembrie 2017
Mai tare ca betonul – mortar epoxidic colorat, suprafața poate fi exploatată la scurt timp după aplicare. MUREXIN a dezvoltat Rășina MHF 10 pentru realizarea mortarelor epoxidice colorate, care poate fi colorată în 4 nuanțe de culoare și poate fi umplută cu nisip de cuarț uscat la foc.

MUREXIN - Adeziv pentru parchet X-Bond MS-K511

18 iunie 2017
Adeziv superior monocomponent, cu elasticitate dură, realizat pe baza tehnologiei MS, nu conține apă și solvenți. Este izolator fonic la zgomotul provocat de pași. Prezintă miros neutru și emisii de noxe foarte reduse: EC1.

Bona Titan anunță o nouă generație de adezivi puternici

18 iunie 2017
Bona, liderul tratării pardoselilor din lemn, prezintă Bona Titan, un adeziv pe bază de silan cu performanțe de top care ridică ștacheta adezivilor pentru parchet, adecvat pentru toate tipurile de strat suport. Formula sa unică pe bază de titan formează legături reticulare cvadruple, furnizând astfel o putere crescută și o performanță de lungă durată - în plus, fixarea inițială este extrem de rapidă în comparație cu adezivii existenți.

ROMFRACHT – alegerea fibrelor pentru armarea dispersă a betoanelor

29 decembrie 2016
«Ce să folosesc, fibre metalice sau fibre polipropilenă?» - iată o întrebare auzită tot mai des în rândul proiectanţilor sau al beneficiarilor. Alegerea fibrei nu este deloc întâmplătoare şi se realizează în conformitate cu specificaţiile fiecărui proiect în parte. Am constatat că uzitarea fibrelor se face haotic, câteodată la recomandarea „prietenului”, de aceea considerăm că sunt necesare câteva lămuriri.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli