Suport si adezivi » Suport si adezivi

Murexin AG pe vârful Gheţarului Pitztal din Austria. Cafenea la cota 3440.

24 martie 2015
Produsele MUREXIN sunt la înălțime. Sezonul rece tocmai s-a încheiat, dorim cu această ocazie să vă prezentăm o lucrare interesantă prin prisma locației, a condițiilor de lucru și a rezultatului obținut. Este vorba de cafeneaua „Café 3.440“ construită pe unul dintre cele mai înalte vârfuri ale Alpilor austrieci, Pitztal.

Armături pentru pardoseli

24 martie 2015
Trăim într-un mediu concurenţial şi acest lucru ne ţine activi. Sigilantul rezistent la sare, cel mai nou produs pe care l-am lansat pe piaţa din România, este un sigilant de top cu grad mare de acoperire ce se aplică atât pe beton crud, cât şi beton vechi.

Nu este simplu să lipeşti covoare de cauciuc, dar cu Murexin este mult mai uşor şi mai sigur!

12 ianuarie 2015
Mentalitatea obişnuită a celor care utilizează adezivii pentru lipirea covoarelor este că aceştia sunt cvasi-invizibili. Cu toate acestea, în ultimul timp s-au stabilit cerinţe de calitate şi mediu foarte exigente pentru adezivi.

Hidroizolare și impermeabilizare cu Tytan Professional

12 ianuarie 2015
Specialiștii care construiesc și amenajează spații unde apa apare frecvent, precum băi, dușuri, centre Spa, piscine exterioare sau interioare, pot folosi pentru hidroizolare și impermeabilizare două produse aflate sub brandul Tytan Professional de la Selena: Hydrol 1K și Hydrol 2K. Aplicarea lor este utilă și în alte zone unde umiditatea și apa ar putea degrada elemente de construcție sau ar scădea nivelul de confort, unul dintre marile avantaje ale produselor menționate fiind rapiditatea și simplitatea punerii în operă.

Murexin are alternativa la barierele de vapori epoxidice și poliuretanice

01 octombrie 2014
X-Bond MS-A58, GrundDiscuțiile despre produsele barieră împotriva umidității și care în același timp nu afectează sănătatea, sunt tot mai frecvente. MUREXIN, cunoscut pentru produsele sale superioare și pentru preocuparea continuă în privința protecției sănătății aplicatorilor,  a dezvoltat această temă și introduce pe piață  alternativa perfectă la rășinile epoxidice și poliuretanice utilizate până în prezent - produsul Grund special X-Bond MS-A58.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli