Suport si adezivi » Suport si adezivi

Șape Murexin: prelucrare sigură chiar și în grosimi mari de strat !

28 decembrie 2016
Șapa autonivelantă Express FME 45 este o masă de nivelare pulverulentă, aditivată cu rășini, cu tensiuni reduse și rezistențe inițiale ridicate. Consistența este reglabilă, produsul se poate prepara atât fluid, cât și vârtos pentru pante de până la 3%.

Romfracht: fibre pentru armarea dispersă a betoanelor

14 octombrie 2016
Compania noastră a devenit un jucător important pe piața fibrelor pentru armare dispersă. Acum, când producem toate tipurile importante de fibre, venim și cu prețuri de producător în sprijinul constructorilor și beneficiarilor din România și nu numai.

Fibrele din polipropilenă pentru armare dispersă RoFero

13 iulie 2016
În ultima perioada se dorește înlocuirea fierului în structurile complexe, cum ar fi în industria auto, unde se poate vorbi de o revoluție în domeniu prin înlocuirea tablei sau a altor componente, care până acum erau din oțel, cu materiale de generație nouă, precum fibra de carbon sau polipropilenă. Și în domeniul costrucțiilor putem vorbi de același fenomen. Echipa de ingineri de la Romfracht a scos pe piață fibrele din polipropilenă pentru armare dispersă RoFero.Sunt fibre structurale de înaltă performanță, certificate CE conform SR EN 14889-2/2007.

De ce să folosim fibre pentru armarea dispersă a betoanelor

26 iunie 2015
Cel mai mare avantaj al acestui procedeu este economia mare pe care o generează și creșterea calității armării. În practică se observă foarte des folosirea haotică a fibrelor, lucru ce poate crea probleme structurale betoanelor.

Murexin AG pe vârful Gheţarului Pitztal din Austria. Cafenea la cota 3440.

24 martie 2015
Produsele MUREXIN sunt la înălțime. Sezonul rece tocmai s-a încheiat, dorim cu această ocazie să vă prezentăm o lucrare interesantă prin prisma locației, a condițiilor de lucru și a rezultatului obținut. Este vorba de cafeneaua „Café 3.440“ construită pe unul dintre cele mai înalte vârfuri ale Alpilor austrieci, Pitztal.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli