Suport si adezivi » Suport si adezivi

Cum montăm parchet masiv pe orice tip de suport în condiții de siguranță deplină și pentru o durată mare de viață?

01 octombrie 2014
Sistemul Renoplan 2. Componentele selectate atent ale sistemului Renoplan 2 asigură un aspect impecabil și îndelungat al parchetului masiv indiferent de substratul pe care se montează acesta. Această soluție de sistem include amorsa poliuretanică monocomponentă cu priză rapidă UZIN PE 414 Turbo, ce permite o lipire optimă pe diferite suporturi absorbante și neabsorbante, și adezivul poliuretanic bicomponent UZIN MK 92 Si. Sistemul Renoplan 2 este alegerea corectă pentru toți aceia care doresc să obțină un aspect impecabil și îndelungat al parchetului masiv.

Realizarea pardoselilor în timp record, cu noile Sisteme Compacte Murexin

22 aprilie 2014
Factorul „timp“ este hotărâtor pe orice șantier. Timpii lungi de uscare şi, implicit, de aplicare reprezintă pentru montator permanente între ruperi ale lucrului şi numeroase drumuri la şantier, etape care ar putea fi realizate într-o succesiune mult mai rapidă. Urmarea: bani şi timp pierdut, ceea ce nu este de dorit.

Forbo Erfurt pentru viitoarele generatii ale României

20 decembrie 2012
Sediul Muzeului Olteniei (Secţia de Istorie – Arheologie) a beneficiat anul acesta de un amplu proces de renovare, menit să readucă la viaţă una dintre clădirile emblematice ale Craiovei. Construită în stil neoromânesc, după planurile arhitectului austriac Franz Billek, clădirea din Strada Madona Dudu este un simbol al arhitecturii craiovene și românești ajunse la apogeu în primul deceniu al secolului XX.

Cum ne influenteaza pardoselile sanatatea?

20 decembrie 2012
Un studiu al agenției americane EPA (United States Enviromental Protection Agency) relevă faptul că 90% din timpul liber îl petrecem în interiorul casei. De aici necesitatea de a eticheta și clasifica materialele pentru construcții, alegându-le numai pe cele foarte puțin dăunătoare, cu atât mai mult când vorbim de spitale, școli, grădinițe, case de bătrâni, hoteluri.

Pardoselile Flotante Knauf si confortul acustic

22 august 2012
Este o realitate faptul că vechile clădiri din România, dar și o bună parte dintre cele noi, pe structură de beton sau metal, au avut parte de o proiectare în care izolația fonică a fost neglijată. Ideal ar fi ca o construcție să fie concepută ținând cont și de acest aspect, dar de regulă se încearcă reducerea costurilor în defavoarea confortului acustic al viitorilor utilizatori ai spațiilor respective.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli