Suport si adezivi

Murexin: rășină pentru mortar epoxidic colorat MHF 10

11 septembrie 2017
Mai tare ca betonul – mortar epoxidic colorat, suprafața poate fi exploatată la scurt timp după aplicare. MUREXIN a dezvoltat Rășina MHF 10 pentru realizarea mortarelor epoxidice colorate, care poate fi colorată în 4 nuanțe de culoare și poate fi umplută cu nisip de cuarț uscat la foc.

MUREXIN - Adeziv pentru parchet X-Bond MS-K511

18 iunie 2017
Adeziv superior monocomponent, cu elasticitate dură, realizat pe baza tehnologiei MS, nu conține apă și solvenți. Este izolator fonic la zgomotul provocat de pași. Prezintă miros neutru și emisii de noxe foarte reduse: EC1.

URSA TSP – izolare fonică pentru orice tip de pardoseală

18 iunie 2017
În cadrul Concursului Național al Montatorilor de Pardoseli și al manifestării Art Floors 2017, au fost organizate numeroase demonstrații cu cele mai performante produse și sisteme destinate acestui domeniu. De un interes special s-a bucurat realizarea unui sistem care a inclus plăci ușoare din vată minerală de sticlă de mare densitate URSA TSP, produs recomandat de arhitecți, ingineri și montatori pentru izolarea fonică a pardoselilor, în special față de spațiile de dedesubt, dar și pentru optimizarea caracteristicilor termotehnice ale construcțiilor.

Bona Titan anunță o nouă generație de adezivi puternici

18 iunie 2017
Bona, liderul tratării pardoselilor din lemn, prezintă Bona Titan, un adeziv pe bază de silan cu performanțe de top care ridică ștacheta adezivilor pentru parchet, adecvat pentru toate tipurile de strat suport. Formula sa unică pe bază de titan formează legături reticulare cvadruple, furnizând astfel o putere crescută și o performanță de lungă durată - în plus, fixarea inițială este extrem de rapidă în comparație cu adezivii existenți.

Extrem de util pe orice șantier: Ventilatorul axial PowerVent 8000

29 decembrie 2016
Un ventilator axial profesional este util în nenumărate cazuri pe un șantier, mai ales dacă acesta este conceput să răspundă unor solicitări diverse. Echipamentul prezentat aici poate deveni indispensabil atât în cazul în care umiditatea din construcție sau din diferite materiale trebuie eliminată mai rapid, cât și atunci când praful devine o problemă pentru sănătatea constructorilor, pentru vizibilitate sau calitatea lucrării.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli