Suport si adezivi

ROMFRACHT – alegerea fibrelor pentru armarea dispersă a betoanelor

29 decembrie 2016
«Ce să folosesc, fibre metalice sau fibre polipropilenă?» - iată o întrebare auzită tot mai des în rândul proiectanţilor sau al beneficiarilor. Alegerea fibrei nu este deloc întâmplătoare şi se realizează în conformitate cu specificaţiile fiecărui proiect în parte. Am constatat că uzitarea fibrelor se face haotic, câteodată la recomandarea „prietenului”, de aceea considerăm că sunt necesare câteva lămuriri.

URSA GLASSWOOL TSP: izolarea fonică și termică a pardoselilor de hotel

29 decembrie 2016
Pentru amenajarea interioară a hotelului Kronwell din Brașov au fost utilizate finisaje deosebit de elegante, din gama premium, lucru valabil inclusiv în cazul băilor. Acestea din urmă își pot depăși condiția de simple spații destinate igienei personale, devenind prin confortul oferit adevărate zone de relaxare, personalizate pentru turiștii business și de leisure sosiți aici.

Șape Murexin: prelucrare sigură chiar și în grosimi mari de strat !

28 decembrie 2016
Șapa autonivelantă Express FME 45 este o masă de nivelare pulverulentă, aditivată cu rășini, cu tensiuni reduse și rezistențe inițiale ridicate. Consistența este reglabilă, produsul se poate prepara atât fluid, cât și vârtos pentru pante de până la 3%.

Plăci URSA TSP pentru băi de hotel cu încălzire în pardoseală

14 octombrie 2016
Pardoselile de hotel au nevoie de o izolare termică și mai ales fonică, pentru a evita propagarea sunetelor nedorite către spațiile de dedesubt, în scopul asigurării unui confort superior oaspeților locației respective. Aceste cerințe sunt cu atât mai importante în băi, unde sunetele pot depăși intensitatea obișnuită (inclusiv cele de impact, inevitabile pe o suprafață rigidă), și mai ales când pardoselile au un sistem de încălzire încorporată, ceea ce necesită exigențe suplimentare de fonoizolare și termoizolare.

Romfracht: fibre pentru armarea dispersă a betoanelor

14 octombrie 2016
Compania noastră a devenit un jucător important pe piața fibrelor pentru armare dispersă. Acum, când producem toate tipurile importante de fibre, venim și cu prețuri de producător în sprijinul constructorilor și beneficiarilor din România și nu numai.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli