Suport si adezivi

Fibrele din polipropilenă pentru armare dispersă RoFero

13 iulie 2016
În ultima perioada se dorește înlocuirea fierului în structurile complexe, cum ar fi în industria auto, unde se poate vorbi de o revoluție în domeniu prin înlocuirea tablei sau a altor componente, care până acum erau din oțel, cu materiale de generație nouă, precum fibra de carbon sau polipropilenă. Și în domeniul costrucțiilor putem vorbi de același fenomen. Echipa de ingineri de la Romfracht a scos pe piață fibrele din polipropilenă pentru armare dispersă RoFero.Sunt fibre structurale de înaltă performanță, certificate CE conform SR EN 14889-2/2007.

4.000 m2 de pardoseli acoperiți cu URSA GLASSWOOL TSP®

13 iulie 2016
Proiectele rezidențiale urbane deosebite, concepute pentru beneficiari care își doresc un spațiu unic, neconvențional, care să le exprime personalitatea, au nevoie de creativitatea arhitecților, dar și de colaborarea acestora cu cei mai buni furnizori de materiale. Vorbim despre estetică și confort prin excelență, deci despre lipsa oricărei intenții de compromis, chiar dacă trebuie avut în vedere permanent acel balans echitabil între calitate și preț.

Confort acustic de la profesioniști: Ursa Glasswool TSP

22 decembrie 2015
Montatorii debutanți și profesioniști prezenți la Concursul Național al Montatorilor de Pardoseli au avut ocazia să experimenteze cât de simplu și rapid se poate aplica la nivelul pardoselilor un strat din vată de sticlă de mare densitate Ursa Glasswool TSP, o excelentă soluție pentru a izola termic și fonic o încăpere față de spațiul aflat dedesubt, atât în cazul construcțiilor noi, cât și al renovărilor.

Ce echipamente sunt necesare pentru a usca rapid stratul suport la montarea pardoselii

22 decembrie 2015
Dacă vremea ține cu tine, timpul - nu. Fiecare construcție are un termen clar de execuţie, iar tu trebuie să te încadrezi în grafic. Vestea rea este că 1cm grosime de șapă se usucă în 8 - 10 zile, dacă avem temperatură peste 18°C și ventilație constantă.

Proiectarea și execuția corectă a pardoselilor (III)

26 iunie 2015
În numărul trecut v-am prezentat introducerea în prevederile "Normativului privind proiectarea, execuţia şi asigurarea calităţii pardoselilor la construcţiile civile", indicativ GP 037/98, vorbind despre definirea pardoselii și a elementelor constitutive ale acesteia. Între straturile suport care pot fi întâlnite în diferite proiecte, o pondere semnificativă îl are dala flotantă și vom vorbi în continuare despre ea.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli