Suport si adezivi

Hidroizolare și impermeabilizare cu Tytan Professional

12 ianuarie 2015
Specialiștii care construiesc și amenajează spații unde apa apare frecvent, precum băi, dușuri, centre Spa, piscine exterioare sau interioare, pot folosi pentru hidroizolare și impermeabilizare două produse aflate sub brandul Tytan Professional de la Selena: Hydrol 1K și Hydrol 2K. Aplicarea lor este utilă și în alte zone unde umiditatea și apa ar putea degrada elemente de construcție sau ar scădea nivelul de confort, unul dintre marile avantaje ale produselor menționate fiind rapiditatea și simplitatea punerii în operă.

Ursa Glasswool® - TSP. Plăci din vată minerală de sticlă, de mare densitate

12 ianuarie 2015
În cazul planșeelor, una dintre problemele importante care trebuie rezolvate pentru a beneficia de o atmosferă interioară reconfortantă este reducerea zgomotelor de impact (produse prin lovire în spațiile aflate dedesubt), iar cea mai bună soluție este fonoizolarea la nivelul pardoselii.

Murexin are alternativa la barierele de vapori epoxidice și poliuretanice

01 octombrie 2014
X-Bond MS-A58, GrundDiscuțiile despre produsele barieră împotriva umidității și care în același timp nu afectează sănătatea, sunt tot mai frecvente. MUREXIN, cunoscut pentru produsele sale superioare și pentru preocuparea continuă în privința protecției sănătății aplicatorilor,  a dezvoltat această temă și introduce pe piață  alternativa perfectă la rășinile epoxidice și poliuretanice utilizate până în prezent - produsul Grund special X-Bond MS-A58.

Cum montăm parchet masiv pe orice tip de suport în condiții de siguranță deplină și pentru o durată mare de viață?

01 octombrie 2014
Sistemul Renoplan 2. Componentele selectate atent ale sistemului Renoplan 2 asigură un aspect impecabil și îndelungat al parchetului masiv indiferent de substratul pe care se montează acesta. Această soluție de sistem include amorsa poliuretanică monocomponentă cu priză rapidă UZIN PE 414 Turbo, ce permite o lipire optimă pe diferite suporturi absorbante și neabsorbante, și adezivul poliuretanic bicomponent UZIN MK 92 Si. Sistemul Renoplan 2 este alegerea corectă pentru toți aceia care doresc să obțină un aspect impecabil și îndelungat al parchetului masiv.

Knauf F13 – șape uscate cu execuție rapidă

17 iulie 2014
Unul dintre avantajele indiscutabile ale sistemului de șapă uscată F 13 de la Knauf, bazat pe plăcile Vidifloor din ipsos armat cu fibre celulozice, este rapiditatea cu care se poate ajunge de la stadiul de strat suport, oricare ar fi structura acestuia, la o suprafață perfect pregătită pentru a monta pardoseala finală. Aceasta este și tema pe care o vom dezvolta în continuare.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli