Te ajutăm să izolezi deștept și să construiești mai bine!

Suport si adezivi » Pardoseli uscate | 25 martie 2020

 

Indiferent dacă vorbim de o casă, de un mic spațiu de producție, de o fermă sau de orice alt tip de proiect, URSA are cea mai avantajoasă soluție de izolare pentru tine.

 

Alege să Izolezi deștept cu URSA.

Obții cele mai bune materiale izolatoare, în cele mai

avantajoase condiții, pentru proiectul tău!

 

 - cea mai bună termoizolație din vată de sticlă la cel mai bun preț

- consultanță gratuită pentru alegerea celei mai avantajoase soluții de izolare

- calculul necesarului de materiale izolante și instrucțiuni pentru montaj

- condiții avantajoase de livrare, dacă proiectul tău se află în aria eligibilă și depășește volumul minim de 15 role sau pachete de vată de sticlă URSA

 

Ce tipuri de izolații poți achiziționa prin serviciul Izolez deștept cu URSA?

Poți alege oricare dintre produsele URSA. Specialiștii noștri vor avea grijă să-ți ofere toate informațiile necesare astfel încât să alegi cea mai bună soluție și să te bucuri de o construcție eficientă energetic, durabilă și ieftin de exploatat.

l Vată de sticlă URSA pentru acoperișuri și mansarde

2 Plăci din vată minerală URSA pentru pereți exteriori

3 Vată de sticlă pentru pereți interiori și compartimentări din gips-carton

 

Știați că, la începutul anului 2020, Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat că pregătește programul intitulat CASA EFICIENTĂ ENERGETIC, prin care va sprijini financiar (cu până la 15.000 de euro pentru o locuință) persoanele care doresc să-și îmbunătățească performanța energetică a casei?

Urmărește-ne pe www.ursa.ro sau pe Facebook pentru a fi informat imediat ce apar noi informații despre acest subiect !

 

Cu vata de sticlă URSA, construiești mai bine!

Termoizolația pentru o casă de 100 de mp nu depășește 5% din costul construcției. De aceea, e important să nu faci rabat la calitatea materialelor izolante pe care le folosești. O termoizolație de calitate îți asigură o protecție maximă, ceea ce, pentru tine, înseamnă costuri de exploatare mult mai mici, atât vara, cât și iarna, pe toată durata de viață a construcției. Și invers: dacă faci acum economie la termoizolație, vei plăti mai mult la factura de întreținere, lună de lună, an de an.

Cum acționează termoizolația? Simplu: împiedicând schimbul de căldură dintre interior și exterior. Astfel, în timpul iernii, o izolație de calitate păstrează căldura în casă mult mai mult timp, ceea ce înseamnă că vei consuma semnificativ mai puțină energie (gaz sau electricitate) pentru a încălzi. Măsurătorile arată că se poate obține o economie de până la 80% din factura de întreținere dacă construcția este bine izolată din cap până în picioare (fundație, pereți exteriori, acoperiș), în timp ce izolarea corespunzătoare doar a acoperișului contribuie cu o reducere de până la 30% din costurile de întreținere. În timpul verii, de asemenea, izolația are un rol important în asigu­rarea confortului termic fără consum suplimentar de energie. O casă izolată va fi răcoroasă și fără să folosești prea mult aerul condiționat.

 

www.izolezdestept.ro

 

Sisteme profesionale pentru pardoseli