Tendințe în amenajări exterioare – lansare pavele premium Elis Pavaje. Tu ce stil preferi: retro sau modern?

Ceramica » Ceramica | 17 martie 2017

Pavaj curte si gradina

Curtea și grădina ne întâmpină primele de “bun-venit” și ne întroduc în atmosfera familiară de la interior. Pentru a respecta tendințele în amenajări exterioare la nivel mondial și a le oferi clienților soluții îmbunătățite pentru amenajări, cu produse nu doar funcționale, ci și estetice, care să reflecte personalitatea și stilul de viață al proprietarilor casei, Elis Pavaje a lansat două noi Produse în gama Premium: Decora și Cortina D7.

 

Inspirat din arhitectura imperiului ro man, Decora este un model de pavaj retro, impunător dar ospitalier, reco man dat pentru spațiile mari, cărora le conferă personalitate. Ame najările realizate cu pavaj Decora impun un aer aristocratic, totodată original, datorită finisării în de gra de-uri rafinate. Cele 4 dimensiuni diferite de pavele se montează întrețesut, evocând cele brele drumuri romane, fiind posibile două modele de dispunere a pavelelor.

“Am aflat despre acest nou model de la un reprezentant Elis Pavaje, care mi l-a recomandat inspirat de arhitectura casei. L-am ales din prima, fără să stau pe gânduri. Cred că este cel mai potrivit pavaj pentru a conferi curții mele un aer retro, dar masculin și bine structurat.” afirmă încântat de alegerea făcută Mihai Alexandru, din Cluj. “Aștept cu încantare finalizarea montajului pentru a-mi invita familia și prietenii la un grătar în curte. Fiind un produs nou sunt interesat să văd cum se va integra cu arhi tectura casei”.

 

Produsul este disponibil în 4 mixuri de culori: Tempo, Granit, Dolomit, Café. Având grosimea de 80 mm, este recomandat inclusiv pentru spații cu trafic încărcat, precum parcări și drumuri se cundare. Pentru mai multe informații despre acest produs și posibilități de montaj, contactați un reprezentant Elis Pavaje.

Al doilea produs lansat în 2017 de Elis Pavaje este Cortina D7, un model viguros și îndrăzneț. Datorită dimensiunilor generoase de 600x300mm, acesta transformă spațiile pavate într-un ambient elegant, aerisit și atemporal. Pentru a se integra în amenajări cât mai diverse, pavelele Cortina D7 sunt disponibile în 4 mixuri de culoare: Domolit și Café, recomandate celor care preferă nuanțele mai blânde, inspirate din natură, iar Granit și Tempo sunt culori puternice, care imprimă personalitate spațiului. Pavelele Cortina sunt o alegere ideală pentru terase, parcuri și piețe.

Un aspect important de menționat este că suprafața acestor două noi modele este de tip beton colormix, fiecare pavelă având un colorit unic și irepetabil, iar mixul nuanțelor recreează natura cu imperfecțiunile sale.

 

Găsiți pe http://www.elis.ro/noutati/lansari-produse-noi-elispavaje mai multe informații despre aceste două noi modele de pavaj din gama premium Elis Pavaje.

Sisteme profesionale pentru pardoseli