Tendințele în design interior și exterior sunt prezentate la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO 2020

Pardoseli » Evenimente | 21 ianuarie 2020

 

Construirea și decorarea unei locuințe presupun timp, resurse financiare, sfaturi de la specialiștii din domeniu, precum și o atentă selecție a materialelor și accesoriilor necesare.

Amenajarea este influențată atât de preferințele personale, cât și de direcțiile trasate de profesioniști. Dacă ai decis să îți reamenajezi casa, te ajutăm să te inspiri din tendințele în designul exterior și interior lansate la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO 2020.

Târgul internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscineare loc în perioada 9 – 12 aprilie 2020, în Pavilionul B2 și pe platformele exterioare ale Centrului Expozițional ROMEXPO.

 

Manifestarea reuneștefirme de top în construcţii și amenajări interioare care prezintă cele mai noi produse și tehnologii apărute în acest sector.Expozanții participă la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO 2020 cu utilaje industriale şi echipamente de șantier, sisteme pentru construcţii şi amenajări interioare sau exterioare, servicii de proiectare, consultanţă, design, antreprenoriat şi execuţie.

În plus, vizitatorii sunt așteptați cu sfaturi utile despre utilizarea corectă a materialelor de construcții, modalitatea de combinare a culorilor, precum și despre alegerea accesoriilor ideale pentru fiecare spațiu amenajat.

În cadrul târgului este organizată și cea de-a doua ediție a Conferinței Construct – Ambient, un eveniment la care sunt așteptați designeri, producători și antreprenori români din domeniile conexe, presa de profil, cât și studenții și absolvenţii de la facultățile de Arhitectură și Design.CONSTRUCT - AMBIENT
este organizat de ROMEXPO, împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România și se desfășoară concomitent cu: ROMTHERM - Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aerului, MOBILA EXPO -Târg de mobilă cu vânzare, EXPO FLOWERS & GARDEN - Expoziţia Internaţională de flori, amenajări peisagistice, horticultură şi grădinărit, ANTIQUE MARKET I - Târgul de obiecte de artă și antichitățiși MODEXPO I -Expoziția internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie, accesorii.

Informații suplimentare despre noutățile prezentate la târg se găsesc pe: www.construct-ambientexpo.ro

Program de vizitare:

·         9 – 11 aprilie 2020 (joi - sâmbată): între 10:00 – 18:00;

·         12 aprilie 2020 (duminică): între 10:00 – 16:00.

Sisteme profesionale pentru pardoseli