Terra și Splash, două noi modele din colecția Forbo Marmoleum Marbled Co2 neutral

Elastice » Elastice | 31 decembrie 2018

 

Forbo Flooring Systems introduce o nouă și versatilă colecție Marmoleum Marmorat, cu 5

modele moderne

 

Introducerea din ianuarie 2019 a noii colecții Marmoleum Marbled întregește oferta de linoleum a Forbo Flooring Systems, venind alături de colecțiile Marmoleum Solid și Linear, deja reînoite acum doi ani.

 

Marmoleum Marbled e prezentată ca un clasic modern. Cu două noi modele, Terra și Splash, gamă e extinsă cu noi efecte vizuale ce dau va loare suplimentară portofoliului Forbo. Terra este un model cu o structură închisă și foarte contrastantă inspirată de roci și care generează aspectul sofisticat al marmurei. Splash este un model modern și jucăuș care pare gri deschis privit de la distanță, dar dacă ne apropiem ne surprinde prin culori neașteptate. Celelalte game ale colecției, Real, Fresco și Vivace au fost și ele la rândul lor redefinite și împrospătate.

Modelele marmorate se adaptează perfect spațiilor interioare, rezonând bine cu materialele naturale precum lemnul, piatra și textilele. Toate culorile sunt derivate din natură, astfel încât noua colecție Marmoleum Marbled nu doar că aduce la propriu natura în spațiul interior, dar se și aliniază perfect trendurilor actuale de design.

Asemeni colecției existente Solid, noua gamă Marmoleum Marbled este neutră la dioxid de  carbon, fiecare metru pătrat de linouleum Marmoleum Marbled scăzând aportul de emisii CO2 cu 4 grame. Această performanță unică de mediu este asigurată prin eliminarea totală a emisiilor de dioxid de carbon, în întregul lanț de producție, fiind vizat și dioxidul de carbon absorbit de materialele naturale precum plante, copaci și recolte. Ciclul de viață al gamei Forbo Marmoleum este documentat într-o declarație independentă de mediu. Orizontul de sustenabilitate al Forbo se concentrează pe clădiri sănătoase iar obiectivul atins de colecția Marmoleum prin statutul său

neutru la dioxid de carbon reprezintă o realizare majoră în dezideratul nostru de a crea un mediu mai bun.

 

Forbo Flooring Systems este o prezență globală pe piața de linoleum, PVC, mochetă, Flotex, sisteme de bariere de praf, dezvoltând pe langă acestea o gamă completă de produse profesionale de întreținere. Toate produsele Forbo combină un nivel ridicat de funcționalitate și durabilitate cu dezideratele ecologice.

 

Cele mai noi colecții Forbo Flooring Systems pot fi văzute la târgul BAU München 2019, Pavilion A5, Stand 321.

 

www.forbo-flooring.com

Contact: sandra.stoian@forbo.com

Sisteme profesionale pentru pardoseli