Un montaj de calitate începe cu alegerea producătorului

Elastice » Elastice | 19 decembrie 2017

 

Sunt rare situațiile în care montajul profesional al unei pardoseli se realizează cu un singur produs. De regulă, este nevoie de mai multe produse, de aceea vorbim despre ”sisteme de pardoseli”. Fie că este vorba de un grund de blocare a umidității, de un strat suport instabil sau friabil, de o șapă autonivelantă sau condiții improprii de temperatură pe șantier, sunt necesare materiale dedicate. Este de preferat ca acestea să fie furnizate de același producător, pentru că ele compun sisteme cu elemente compatibile, previzibile, pentru care oricând un specialist poate da sfaturi sau consultanță. Forbo Eurocol, unul dintre cei mai importanți producători europeni de materiale pentru montajul pardoselilor, cu o prezență consistentă și pe piața din România, are acest atu: o ofertă completă, pentru orice tip de pardoseală sau strat suport, pentru orice situație particulară care poate apărea pe șantier. 

 

Un factor cheie în asigurarea succesului pentru Forbo Eurocol este oferta de soluții pentru impermeabilizarea spațiilor umede. O succesiune optimizată de grunduri, adezivi impermeabili pentru pardoseli elastice, chituri și sigilanți asigură o protecție ideală pentru suprafețele care au o nevoie reală de evitare a umidității, de oriunde ar proveni ea. Cele mai bune exemple sunt sistemele pentru băi și bucătării, deosebit de eficiente, inclusiv când spațiile respective sunt realizate cu ajutorul plăcilor de gips-carton.

Cercetarea, dezvoltarea și dotările unităților de producție înseamnă valoare adăugată pentru client, permițând abordarea și asimilarea cu rapiditate a evoluțiilor tehnice și a tendințelor pieței. Astfel au fost furnizate produse inovatoare precum adezivii speciali pentru LVT în role și dale, adezivii pentru dale de dimensiuni mari, materialele de etanșare și chituire în culori potrivite.

Forbo Eurocol investește de asemenea în sustenabilitate, la toate nivelurile, de la activitatea curentă din birourile companiei la tehnologiile de fabricare și la comportamentul pe șantier al produselor finale. Substanțele organice volatile au fost reduse drastic, obținându-se alternative ecologice, sigure pentru sănătatea oamenilor, fie ei beneficiari sau montatori. De asemenea, produsele pulverulente au acum un conținut tot mai redus de particule în suspensie, acele particule care eliberate în atmosferă pot produce probleme respiratorii.

 
Forbo Eurocol

– sisteme complete de pardoseli, pentru orice tip de lucrare

 

·      Pregătirea stratului suport

·      Montaj și finisare

·      Întreținere și renovare

 

 

1.      Grunduri și amorse pentru orice tip de strat suport.

2.      Șape autonivelante sau de reparații.

3.      Adezivi pentru orice tip de strat final:

·        pardoseli PVC și LVT

·        linoleum

·        elastomeri

·        pardoseli textile

·        parchet și pardoseli din lemn

·        adezivi de montaj și adezivi de contact

·        adezivi de reparații;

·        sisteme electroconductive

4.      Sisteme complete pentru finisarea pardoselilor din lemn: chituri pentru rosturi, grunduri, lacuri și uleiuri, soluții de întreținere.

5.      Sisteme de pardoseli turnate cu un design special: BetonDesign, Multiterazzo, LiquidDesign.

6.      Soluții de reîmprospătare a pardoselilor elastice uzate - C Floor System.

7.      Soluții pentru curățarea și întreținerea pardoselilor sigilate/impermeabile.

8.      Sisteme pentru montajul gazonului artificial și al pardoselilor de sport.

9.      Accesorii, soluii de curățare, scule și echipamente, tot ceea ce este necesar unui montator profesionist.

 

 

Alături de produsele pentru montaj Forbo Eurocol în sistem complet, vă recomandăm materialeleForbo Flooring Systems, care acoperă o gamă largă de pardoseli elastice, la cele mai înalte standarde de pe piață: linoleum, PVC, mochetă, Flotex și sisteme de bariere pentru praf.

 

 

www.forbo.com/eurocol

Sisteme profesionale pentru pardoseli