WAKOL PS 275, emulsie pentru repararea șapelor de ciment

Suport si adezivi » Sape | 22 aprilie 2014
Montatorii de pardoseli știu că una dintre cele mai frecvente probleme de șantier rezidă în șapele existente inadecvate montajului pardoselii – friabile, casante, deteriorate. Această situație este cu atât mai mult potențată în cazul în care urmează a se monta parhet masiv, tensiunile exercitate de acesta asupra suportului fiind semnificative. De multe ori, soluția corectă presupune îndepărtarea completă a vechiului suport și realizarea altuia nou, adecvat pentru montajul ulterior al pardoselii.

Aceasta înseamnă însă timp (îndepărtarea vechii șape, turnarea celei noi și mai ales uscarea
corespunzătoare a acesteia) și bani (pe care de regulă beneficiarul nu i-a prevăzut în deviz). Iată de ce, restaurarea vechilor șape friabile devine o prioritate a montatorilor de pardoseli.
Cu ajutorul emulsiei WAKOL PS 275 șapele vechi de ciment considerate înainte inutilizabile pot fi reparate optim, astfel încât să permită montajul oricărei acoperiri de pardoseală.
Emulsia WAKOL PS 275 se livrează gata de utilizare și poate fi aplicată cu success pe șape umede, neîncălzite, poroase absorbante, pe bază de ciment, aflate la interior. Astfel, substructurile pot fi reparate cu ajutorul emulsiei WAKOL PS 275 și a soluțiilor de decuplare Wakol pentru lipirea ulterioară a parchetului și pardoselilor textile ori elastice. Astfel, operațiunile îndelungate și costisitoare de restaurare a șapelor vechi sunt de domeniul trecutului.

Amorsarea șapelor de ciment friabile, de la 0,1 N/mm˛ (PressoMess) se obține prin penetrarea în adâncime de până la 2 centimetri a materialului, în funcție de capacitatea de absorbție a șapei. Întărirea susbtructurii de ciment care rezultă astfel asigură totodată o creștere  semnificativă a stabilității suportului.
Emulsia WAKOL PS 275 pentru repararea șapelor de ciment e disponibilă în recipiente
etanșe și permite depozitarea timp de 12 luni. În plus, produsul este în cea mai bună clasă de emisii, conform EMICODE EC1 PLUS.

Vânzări și consultanță tehnică: Ioan Bodor | 0727.886.0060727.886.006 | ioan.bodor@wakol.de

Sisteme profesionale pentru pardoseli